05 aug | Training

Trance Healing & Anders Waarnemen @ Ecolonie Hennezel – Frankrijk

Trance Healing & Anders Waarnemen

Voor iedereen die zijn intuïtieve, reading en healing talenten wil ontdekken en verdiepen. De ideale combinatie om aan je zelf te werken en te ontspannen. Leren door te ervaren en te doen. Leren op je zelf te vertrouwen ook. Vooral een heerlijke week voor jezelf!

Deze training kenmerkt zich door leren door te doen en te ervaren, dit alles in een veilige omgeving. Je krijgt les op maat van Belinda die op trance healing en reading gebied een specialist is en 25 jaar ervaring heeft in lesgeven met humor. Ze doet dit samen met Petra die ze heeft opgeleid heeft tot co-trainer en de nodige ervaring en humor bezit.

Overzicht

Trance Healing & anders waarnemen is de manier om door een verbinding met de spirituele wereld boodschappen door te geven en mensen te ondersteunen bij genezing of verlichting van ziekten te geven. Je leert het medium te worden tussen onze en de spirituele wereld.

Doen en er varen:

Tijdens de training geven we aandacht aan het ontwikkelen hoe de samenwerking met de spirituele wereld gaat en wordt je intuïtieve vermogens verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je mediumschap op het gebied van healing en reading, leert het doorgeven van boodschappen.

Begeleiding tijdens deze training :

Doordat er op maat les gegeven wordt en er veel persoonlijke aandacht is voor jouw proces is de impact van deze masterclass zeer groot.

Waar, wanneer, kosten

Van maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2019

Ecolonie, Hennezel Frankrijk

Kosten zijn €195, exclusief reis- en verblijf.

Inschrijven liefst via de website van Ecolonie. 

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen die wil kennismaken met healing en anders waarnemen of zich wil verdiepen na eerdere trainingen, verbinding wil leggen met spirituele wereld, al werkzaam is als therapeut of medium en uiteraard voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is en eens lekker wil oefenen in een veilige omgeving.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat deze week iedereen op een  intensieve manier kan werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.