08 sep | Workshop

The Magic Within @ Pachamama

The Magic Within

Deze dag zal je inzicht in jezelf geven op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wil , dan helpt deze dag om daar duidelijkheid in te krijgen. Zit je niet zo goed in je vel, dan helpt deze dag om duidelijk te krijgen waar het aan ligt en zullen er wellicht dingen worden opgelost.

Het is een dag van ervaren en zelf aan de slag gaan met andere waarnemingen technieken.

De oefeningen die we doen, maken gebruik van je intuïtieve, reading en healing talent. Een talent dat iedereen heeft. Je kunt dus zonder voorwaarden aan deze tocht mee doen.

Het is een dag waarop je voor je zelf, en met jezelf aan de slag gaat. Vooral lekker veel oefenen en doen.

Overzicht

Deze  dag is vooral ervaren en doen. De ervaring van vorige deelnemers is dat deze dag een mooie gelegenheid is om volledig met reading en intuïtie bezig te zijn. Je bent onder gelijkgestemden. Voor iedereen is er volop mogelijkheid om te oefenen en te doen. Op elk niveau.

Er wordt in een vrolijke, praktische maar vooral ontspannen en veilige sfeer gewerkt.

Je staat versteld wat je kunt!

Voor de mensen die net beginnen of twijfelen geldt:

Wanneer je je aangetrokken voelt tot deze workshop, zegt dat genoeg over je gaven en hoef je geen zorgen te maken over je geschiktheid. Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende dag te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt!

De ervaring van degenen die deze workshop eerder hebben gedaan is dat het een zeer intensieve dag is, waar veel aspecten van spiritualiteit langs komen. Weinig theorie, maar heel veel doen. Het is tenslotte een work-shop. Velen waren positief verbaasd over wat ze konden en wat ze ervoeren. Vaak wordt aangegeven dat het oefenen met gelijkgestemden heel veel plezier en voldoening geeft. Hier hoef je niemand uit te leggen wat je aan het doen bent.

Sommigen komen regelmatig terug om te oefenen in de veilige omgeving die gecreëerd wordt.

Doordat er op maat les gegeven wordt en er veel persoonlijke aandacht is voor jouw proces is de impact van deze dag zeer groot.

Waar, wanneer, kosten

Zondag 2 juni 10.00 uur-16.00 uur

 

Spiritueel centrum Pachamama

Mearsterpaed 8

9081 AK Lekkum (bij Leeuwarden)

 

Lunch zelf meenemen.

Kosten deze dag€ 95,-

Mocht je ook de training “heal in one day” gaan volgen die op 1 juni  plaats vindt dan betaal je geen € 190,- maar €165,-

Er is een mogelijkheid om in Pachamama te overnachten.  Hierover kun je contact opnemen met: https://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/

Voor wie

Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wil , dan helpt deze dag om daar duidelijkheid in te krijgen. Zit je niet zo goed in je vel, dan helpt deze dag om duidelijk te krijgen waar het aan ligt en zullen er wellicht dingen worden opgelost.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat op deze avond/middag iedereen op een  intensieve manier kan werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.