18 jan | Training

Intuïtie, Reading & Healing. Sneltraject | Verdieping @ Pachamama | Leeuwarden

Intuïtie, Reading & Healing. Sneltraject | Verdieping

Ben je nieuwsgierig hoe ver je talent echt rijkt? Behoefte aan verdieping wat je in eerdere trainingen hebt geleerd? Wil je onder intensieve begeleiding veel en intensief oefenen, dan is deze training iets voor jou.

In deze Training verdiepen we de healing, reading en intuïtieve technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt, zodat je nog zuiverder kunt doorgeven en zodat je boodschappen nog specifieker worden. Dit doen we weer door veel en vaak te oefenen. Ook met aanvullende technieken zoals massage, clowning en stembevrijding.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Overzicht

Wat leer je in deze module

  • Je leert onderscheid te maken in dat wat je voelt. Wat is van jou en wat van de ander.
  • Je leert nog zuiverder boodschappen en energie door te geven zonder dat je ‘hoofd’ zich er mee bemoeit.
  • Specifiekere boodschappen doorgeven waar de ander zich in herkent.
  • Je brengt je bewustzijn naar een dieper niveau.

Waar, wanneer, kosten

Bij Pachamama bij Leeuwarden. Op 18-19 januari 2020, 7 en 8 maart, 28-29 maart

Lestijden zaterdag 10.00-22.00 uur en zondag 10.00-17.00

Kosten 950,- incl. koffie en thee

Mocht je ook het sneltraject 1  doen, dan ontvang je €100,- korting op het totaal bedrag.

Overnachten.

Vanwege de intensiteit, raden we aan om in de buurt te overnachten. Dat kan bij Pachamama, neem hiervoor zelf contact op met Pachamama; info@spiritueelcentrumpachamama.nl

Adres: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum (bij Leeuwarden)

Voor wie

De module Verdieping is voor iedereen te volgen die de Basis module (of snletraject) heeft gedaan,  of al een week in het buitenland met ons gevolgd heeft, of een andere basisopleiding heeft gehad.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Anders Waarnemen en Trance Healing.  Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten ook op het werk wil inzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een paar maanden een hoog niveau van Anders Waarnemen  en Healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Inschrijven
Ervaringen