07 sep | Workshop

Heal in One Day @ Pachamama

Masterclass Heal in One Day

Mensen worstelen vaak met hun energiebalans. Het blijkt moeilijk om jouw pad te blijven volgen en de juiste energie op te nemen en vast te houden, zonder een onbewuste muur om je heen te bouwen. Tijdens de masterclass leer je lichaam en je jouw eigen en andermans energieveld te scannen. Je gaat op zoek naar een bij jou en bij de ander passende energiebalans en je leert om blokkades te ontdekken in jouw lichaam en energieveld. Dit is een proces van loslaten, toelaten, voorbij gaan aan je overlevings– en beschermingsmechanismen. Een proces van contact maken met wat voor jou belangrijk is.

De oefeningen die we doen, maken gebruik van je intuïtieve, reading en healing talent. Een talent dat iedereen heeft. Je kunt dus zonder voorwaarden aan deze tocht mee doen.

Het is een dag waarop je voor je zelf, en met jezelf aan de slag gaat. Vooral lekker veel oefenen en doen.

Overzicht

Tijdens de masterclass leer je lichaam en je jouw eigen en andermans energieveld te scannen. Je gaat op zoek naar een bij jou en bij de ander passende energiebalans en je leert om blokkades te ontdekken in jouw lichaam en energieveld. Dit is een proces van loslaten, toelaten, voorbij gaan aan je overlevings- en beschermingsmechanismen. Een proces van contact maken met wat voor jou belangrijk is.

Je krijgt tools aangereikt om dagelijks onderhoud te plegen aan jouw gezondheid op zowel fysiek vlak als op energetisch vlak. Uiteraard onderbouwd met theorie. Een goede start om jouw uitstraling, jouw lichaam en energieveld om je heen te leren kennen, verandering in aan te brengen en zelf sturing te leren geven aan de inkomende en uitgaande energie.

Dit alles doen we door actief aan de slag te gaan met Healing en Bewust Anders Waarnemen oefeningen.

Oefeningen waarbij je intuïtieve, reading en healing talenten ontdekt en gebruikt. Je gaat er (nog) bewuster mee aan het werk en leert hier (meer) op te vertrouwen.

Dit allemaal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer.

Deze dag is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan!

Het programma

Tijdens de masterclass komen de volgende onderdelen aan de orde:

– het waarnemen van het eigen energieveld

– het maken van een bodyscan bij jezelf en de ander

– het in eigendom nemen van jou energie

– het opsporen van blokkades

– het openen van de stroom naar universele energie

– je leert anders waarnemen namelijk: energetische communicatie  technieken

Doordat er op maat les gegeven wordt en er veel persoonlijke aandacht is voor jouw proces is de impact van deze dag zeer groot.

Waar, wanneer, kosten

Zaterdag 1 juni 10.00 uur-16.00 uur

Spiritueel centrum Pachamama

Mearsterpaed 8

9081 AK Lekkum (bij Leeuwarden)

Lunch zelf meenemen.

Kosten deze dag € 95,-

Mocht je ook de training “the Magic Within” gaan volgen die op 2 juni  plaats vindt dan betaal je geen € 190,- maar €165,-

Er is een mogelijkheid om in Pachamama te overnachten.  Hierover kun je contact opnemen met: https://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die regelmatig last hebben van een laag energiepeil, fysieke klachten hebben, snel uitgeput zijn en moeite hebben om hun eigen leven vorm te geven. Ook is hij zeer geschikt voor mensen die beter om willen leren gaan met hun sensitiviteit of op een kruispunt staan.

Deze masterclass is ook zeer geschikt voor mensen die goed in hun vel zitten, je begint dan met een andere insteek namelijk je lijf, energie leren gebruiken, je kunt de dag ook zien als je jaarlijkse apk van je lichaam en energie

In een dag nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van healing en het bewust anders waarnemen en leren ze je ook om je intuïtieve talenten te ontdekken of te verdiepen. Je wordt je bewust van je eigen energie niveau en hoe je hier invloed op uit kunt oefenen. Je zult versteld staan in wat je allemaal kunt.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat op deze avond/middag iedereen op een  intensieve manier kan werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.