04 jul | Workshop

Belevingsavond @ Youna in Delft

Belevingsavond

Heb jij het gevoel meer te kunnen met je intuïtie, reading & healing talent.

Wil jij een avond/middag lekker aan de slag, met veel oefeningen en op die manier je talent verder ontdekken en ontwikkelen. Lekker aan de slag met gelijkgestemden en 2 ervaren docenten. Wil jij ervaren en de mogelijkheden “proeven”  Dan is deze belevingsavond/middag iets voor jou!

Iedereen heeft intuïtieve, reading en healing talenten. Als je je talent ontwikkelt en bewust leert inzetten, heb je er een extra zintuig bij! Dan kun je Bewust Anders Waarnemen. Hoe mooi is dat?

Overzicht

Wat doe je op deze belevingsavond/middag.

Wat de naam al zegt, we gaan wat beleven en jullie gaan aan het werk. Je gaat intensief beleven en ervaren wat je allemaal al kunt, of wat je nog meer kunt. Dat doen we door heel veel te oefenen, met intensieve begeleiding. Tijdens deze avond/middag kun je proeven van en oefenen met jouw mogelijkheden voor healing, reading en intuïtieve ontwikkeling, om zo je spirituele en intuïtieve vermogens te vergroten. We willen je leren dat je deze talenten bewust kunt gebruiken, zo kun je bewust Anders leren Waarnemen, ontwikkel je een extra zintuig.

Dit doen we door middel van een aantal leuke oefeningen en krachtige inzichten, daardoor heb je op deze avond tal van mogelijkheden om je eigen kunnen te ervaren. De spirituele kracht die jij in je hebt en je al jaren met je mee draagt mag eruit! We gaan je talenten zien.

Hoe en wat.

Vertrouwen krijgen in wat je kunt en ziet is een van de belangrijkste dingen die je leert en moet leren. Hoe meer je oefent, hoe meer je leert vertrouwen. Iedereen heeft namelijk talent. Als je je talent oefent en er op leert vertrouwen, dan heb je er een mega en magisch zintuig bij.

We werken deze avond/middag veel in 2-tallen, zodat je intensief aan de slag gaat. Het programma stemmen we af op de mensen die aanwezig zijn, zodat we op maat een avond kunnen inrichten. Meestal gebruiken we een roos-reading en kleurenreading om aan de gang te gaan. Vaak ook een reading met gesloten kaarten. We doen ook een aantal healing oefeningen waarbij je geholpen wordt door Belinda en Petra.

Het leren vertrouwen op wat je kunt  en wat je talenten zijn, is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze workshop leert.

Waar, wanneer, kosten

Deze belevingsavond is van 19.30 tot ongeveer 22.00 -22.30

Op 21 februari Spiritueel Centrum Jasmijn in Tilburg

Op 6 maart Spiritueel Centrum Jasmijn in Tilburg

Op 7 maart Pachamama in Leeuwarden

op 9 maart De Roos Amsterdam  van 13.30 – 16.00

Op 4 juli  Youna Delft

Kosten zijn €15, inclusie koffie en thee.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Voor iedereen die een avond/middag lekker actief aan de slag wil met zijn eigen spiritualiteit en intuïtie en wil ervaren hoe je dit  kunt gebruiken en inzetten. Deze avond/middag is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan! Er wordt in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer gewerkt. Twijfel niet aan je talent. Als je interesse in deze avond hebt, zegt dat eigenlijk al genoeg.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat op deze avond/middag iedereen op een  intensieve manier kan werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.