11 sep | Workshop

Belevingsavond Healing & Intuïtie @ Edanz |Groningen

Belevingsavond

Heb jij het gevoel meer te kunnen met je intuïtie & healing talent.

Wil jij een avond lekker aan de slag, met veel oefeningen en op die manier je healing talent verder ontdekken en ontwikkelen. Lekker aan de slag. Ontdekken met gelijkgestemden en 2 ervaren docenten. Wil jij ervaren en de mogelijkheden “proeven” ? Spreekt dit je aan? Dan is deze belevingsavond iets voor jou!

Overzicht

Wat gaan we doen?

Wat de naam al zegt, we gaan oefenen en jullie gaan aan de slag , ontdekken wat je allemaal kunt. Dat doen we door heel veel leuke oefeningen, met intensieve begeleiding. Tijdens deze avond kun je proeven van en oefenen met jouw mogelijkheden voor healing en intuïtieve ontwikkeling, om zo je spirituele en intuïtieve vermogens te vergroten. We willen je leren dat je deze talenten bewust kunt gebruiken, zo kun je bewust Anders leren Waarnemen, ontwikkel je een extra zintuig.

Dit doen we door op verschillende manieren bezig te zijn met het doorgeven van boodschappen, daardoor heb je op deze avond tal van mogelijkheden om je eigen kunnen te ervaren. De spirituele kracht die jij in je hebt en je al jaren met je mee draagt, mag zichzelf ontplooien. Vertrouwen krijgen in wat je kunt en ziet is een van de belangrijkste dingen die je leert. Hoe meer je oefent, hoe meer je leert vertrouwen. Iedereen heeft namelijk talent. Als je je talent oefent en er op leert vertrouwen, dan heb je er een mega en magisch zintuig bij.

Bijna alle oefeningen doen we  in 2-tallen, zodat je intensief aan de slag gaat. Het programma stemmen we af op de mensen die aanwezig zijn, zodat we op maat een avond kunnen inrichten.

Wat leer je nog meer tijdens deze belevingsavond?

Deze avond staat in het teken om jou als persoon je te laten zien hoe jij je eigen spiritualiteit en intuïtie kunt ontwikkelen en inzetten. Deze avond is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan! Er wordt in een vrolijke, praktische, ontspannen en vooral veilige sfeer gewerkt. Twijfel niet aan je talent. Als je interesse in deze avond hebt, zegt dat eigenlijk al genoeg.

In een paar uur nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van reading en intuïtie. Door dit in te zetten leer je bewust  anders waar te nemen.  Uiteraard is dit allemaal een begin.  Maar je zult versteld staan van wat je allemaal kunt! Of wat je nog meer kunt ontwikkelen! We hopen je te zien op deze actieve, belevings – en ervaringsavond.

Docenten  van deze belevingsavond zijn:

Belinda en Petra, zij nemen je mee om je te laten ervaren wat jouw intuïtieve, healing talenten en wat de mogelijkheden daarvan zijn. Belinda en Petra werken al jaren samen om iedereen deze beleving te laten ervaren. Door hun eigen ervaringen, kunnen zij als geen ander je talenten naar boven halen.

Waar, wanneer, kosten

Op 11 september 2019, Edanz Groningen.

Kosten zijn €15, inclusie koffie en thee.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Voor iedereen die een avond/middag lekker actief aan de slag wil met zijn eigen spiritualiteit en intuïtie en wil ervaren hoe je dit  kunt gebruiken en inzetten. Deze avond/middag is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan! Er wordt in een vrolijke, praktische ontspannen en vooral veilige sfeer gewerkt. Twijfel niet aan je talent. Als je interesse in deze avond hebt, zegt dat eigenlijk al genoeg.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat op deze avond/middag iedereen op een  intensieve manier actief is, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.