14 sep | Training

Intuïtie, Reading & Healing. Basis. Sneltraject @ Pachamama | Leeuwarden

Intuïtie, reading & Healing. Basis. Sneltraject

Wil je kennismaken met Anders Waarnemen en Trance Healing, wil je je intuïtieve, reading en healing talenten ontdekken en ontwikkelen. Gebruik je je talenten al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.

Leer om je intuïtieve, reading en healing talent te benutten. Leer vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de spirituele wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve, reading en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen, leer je om een extra zintuig te gebruiken.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Trance Healing & Anders Waarnemen te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Anders Waarnemen omdat het bewust gebruik van je intuïtieve, reading en healing talent je een extra zintuig geeft.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Het leven is simpeler als we gewoon durven voelen en alle vaardigheden gebruiken die we hebben meegekregen bij onze geboorte. Ieder mens is uniek en beleeft zijn/haar eigen belevingswereld met daarbij behorende emoties. Je mag zijn wie je bent, Dreams do come true, geniet ten allen tijde want waar je ook heen gaat, je neemt altijd jezelf mee.

Overzicht

Wat leer je in deze Training.

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen en dat te benoemen.

In 3 weekeinden gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de trance, Healing en Reading -hoe samen te werken met de spirituele wereld-, hoe geef je een healing en Reading, hierdoor wordt je intuïtieve vermogen snel verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander. Kort samengevat: je vergroot en verdiept in snel tempo je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je vermogen op het gebied van trance healing en reading en het doorgeven van boodschappen.

Intensief & snel.

Normaal is deze basistraining verdeeld over 6 lesdagen, 1 dag per maand. Op verzoek en speciaal voor Pachamama, hebben we er een sneltraject van gemaakt. 3 weekenden. De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, deelnemers werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep. En door er een weekeind lang, vol in te zitten.

Onze visie:

Onze ervaring en uitgangspunt is dat iedereen talent heeft voor healing en reading. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent voor healing en reading. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren. En moet je oefenen om er op te leren vertrouwen.

Het leren vertrouwen op wat je kunt  en wat je talenten zijn, is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze module leert.

Wat doen we?

Heel veel oefenen. Veel oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Je leert een aantal Healing en Waarnemingstechnieken. Waaronder, Trance, Zelf- en kleurenhealing, waarnemen en interpreteren daar van.  Meditatie en visualisatie zijn ook belangrijke onderdelen van hoe je leert.

Persoonlijke ontwikkeling is wezenlijk voor deze training. Daarom leer je niet alleen een aantal technieken, maar je leer te ook te observeren en feedback te geven en te ontvangen.

Vanwege de intensiteit zijn er altijd minimaal 2 trainers aanwezig om ook te observeren, feedback te geven  en supervisie te houden.

Waar, wanneer, kosten

Bij Pachamama bij Leeuwarden. Op 14-15 september, 23-24 november, 7-8 december

Lestijden zaterdag 10.00-22.00 uur en zondag 10.00-17.00

Overnachten.

Blijven overnachten is geen verplichting maar we raden het wel aan.

Er is mogelijkheid om bij Pachamama een kamer te boeken, zodat je daar kunt overnachten neem hiervoor zelf contact op met pachamama; info@spiritueelcentrumpachamama.nl

Kosten 950,- inclusief koffie en thee
Mocht je ook het sneltraject 2 gaan doen ontvang je €100,- korting op het totaal bedrag.

Adres: Centrum Pacha Mama
Mearsterpaed 8
9081 AK Lekkum (bij Leeuwarden)

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Zijn/haar talenten wil inzetten in het dagelijks leven en/of werk. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen 3 weekeinden een hoog niveau van reading en healing wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.
Deze training is zowel voor beginners als iedereen die al eerder opleidingen heeft gedaan.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.

Door Belinda zijn mijn ogen geopend en heb ik de laatste maanden een mooie persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken. Hierdoor sta ik steviger in mijn schoenen heb een beter inzicht ontwikkeld en durf te vertrouwen op mijn intuïtie. Hiermee kan ik wat voor anderen betekenen en voor mijzelf. Dankbaar ben ik dat ik Belinda heb ontmoet en dat zij mij helpt te ontwikkelen en in mijn eigen kracht mag en kan staan. De opleiding is leerzaam, confronterend en gezellig. Verbinding, liefde, kracht, zelfbewust en doelbewust en warmte van een prachtig mens. Dank hiervoor!

Linda

De eerste kennismaking was bij een introductie workshop. Ik moest wennen aan jouw directheid, maar daar tegenover stond ook veel speelsheid, en dat sprak mij aan. Tijdens de training wilde ik je af en toe wel achter het behang plakken, voelde ik soms weerstand, maar wist ik ook dat het waar was wat je zei en voelde. Het is ook wat ik nodig heb, die directheid, maar ook de humor en speelsheid en openheid. Ik vind het erg knap dat je in de training iedereen ‘in de gaten houdt’ en precies voelt wat diegene op dat moment nodig heeft. Ik ben enorm blij dat je op mijn pad gekomen bent.

Mariëlle

De respectvolle houding en veilige sfeer die gecreëerd wordt door Belinda, medecursisten en assistentie, doet mij enorm genieten van een confronterende cursus. Doordat je elkaar wilt helpen worden anderen de ultieme spiegel naar jezelf. Het geeft mij een geweldig fijn gevoel van eigenwaarden en kracht om mijzelf op deze manier beter te leren kennen.

Ruud

In de cursus leer ik met mijn hart te werken en niet met mijn hoofd. Het gevoel van thuiskomen.

Meriam

Ik leer nog meer vertrouwen te hebben in mijn gevoel en wat door mag komen.

Jaimy

Door van binnen ruimte te scheppen, voel ik ook meer ruimte in situaties om mij heen

Wil

In veiligheid en stap voor stap leer ik dat wat ik voel en binnen komt helderder te verwoorden.

Debby