05 aug | Training

The Magic Wihtin @ Ecolonie Hennezel – Frankrijk

The Magic Within

Heb je al jaren een droom of wens die maar niet tot stand komt? Ervaar je weerstand, leef je te veel uit je hoofd in plaats van uit je gevoel? Word je beperkt door je zelf of je omgeving. Twijfel je over je werk, je relatie. Leid je je eigen leven of dat van een ander? Heb je geen of weinig energie om zaken op en aan te pakken?
Dan is deze training zeker iets voor jou!

Deze training helpt je om jouw droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven. Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.
Tijdens deze training maak je een persoonlijke transformatie reis.

Overzicht

Welke onontgonnen gebieden heb je nog niet in jezelf ontdekt, kortom wat is je potentie en wat drijft jouw? Mensen worstelen vaak met hun energiebalans. Het blijkt moeilijk om jouw pad te blijven volgen en de juiste energie op te nemen en vast te houden, zonder een onbewuste muur om je heen te bouwen.

Doen en er varen:

Deze training kenmerkt zich doordat je voornamelijk met jezelf aan de slag gaat. Met je eigen ontwikkeling. Je gaat, in een veilige omgeving, aan de slag met je eigen transformatie proces.

We dagen je uit om op andere manier naar je zelf te kijken, je zelf op een andere manier waar te nemen.

Begeleiding tijdens deze training :

Doordat er op maat les gegeven wordt en er veel persoonlijke aandacht is voor jouw proces is de impact van deze masterclass zeer groot.

Waar, wanneer, kosten

Van maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2019

Ecolonie, Hennezel Frankrijk

Kosten zijn €195, exclusief reis- en verblijf.

Inschrijven liefst via de website van Ecolonie. 

Voor wie

Voor iedereen die een paar dagen lekker met zichzelf aan de slag wil in de prachtige omgeving van de Vogezen.

Inschrijven
Ervaringen

De ervaring leert ons dat deze week iedereen op een  intensieve manier kan werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontdekken en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.